Nieuws

Zaken doen met Duitsland in het WTC Den Haag

Duitsland biedt vanwege zijn nabijheid en enorme potentiele afzetmarkt grote kansen. Daarom heeft de gemeente samen met de Duits-Nederlandse Handelskamer en ondernemersverenigingen een pilot ontwikkeld waarbij ondernemers intensief worden begeleid bij het succesvol betreden van de Duitse afzetmarkt. De opgedane kennis en ervaringen zullen met andere ondernemers online, via ondernemersverenigingen en brancheorganisaties gedeeld worden. Ook organiseert de gemeente Den Haag in 2018 Duitsland-evenementen voor het mkb.

Onze Duitslandspecialisten hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van bedrijven uit de meest verschillende sectoren naar het buurland. Omdat de expertise van de DNHK breed is en reikt van fiscaal en juridisch advies tot aan de zoektocht naar personeel en potentiële klanten, kunnen wij de Haagse bedrijven een totaalpakket bieden.” DNHK-voorzitter Werner Schaurte-Küppers


Aanmelden pilot ‘begeleiding marktvergroting Duitsland’

Geïnteresseerde bedrijven die dit jaar nog succesvolle stappen richting Duitsland willen zetten of hun activiteiten richting Duitsland willen uitbreiden kunnen zich vanaf 19 januari tot en met 19 februari, 12:00 uur aanmelden op de website van de gemeente Den Haag. Hier kunt u ook meer lezen over de inschrijving, de selectieprocedure en de eisen die aan deelnemers worden gesteld.

Meer informatie

www.denhaag.nl/internationaalondernemen  

Het laatste nieuws

A taste of Tanzania

A taste of Tanzania

Donderdag 30 januari opent de WTC The Hague Art Ga

CHRIS Beauty Bar breidt uit!

CHRIS Beauty Bar breidt uit!

De toonaangevende beautysalon in Bezuidenhout vier

Earth Hour & PrintLess contest

Earth Hour & PrintLess contest

Op 30 maart, tijdens Earth Hour, start de Green Bu