Nieuws

WTC The Hague verwelkomt twee nieuwe huurders: ARAG en Van ’t Hof Rijnland

WTC The Hague verwelkomt twee nieuwe huurders. Juridisch hulpverlener ARAG en vastgoedmanager Van ’t Hof Rijnland hebben beiden een huurovereenkomst gesloten met Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund, eigenaar van World Trade Center The Hague. Bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten werd ARAG bijgestaan door onafhankelijk huisvestingsadviseur Solved. Bouwinvest werd in beide huurtransacties begeleid door CBRE, samen met Cushman & Wakefield en Nadorp Makelaars. Sinds de succesvolle renovatie is WTC The Hague zeer in trek als vestigingslocatie voor bedrijven en is dit boegbeeld van het Beatrixkwartier, het internationale zakencentrum van Den Haag, nagenoeg volledig verhuurd. 

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement

Van ’t Hof Rijnland, experts op het gebied van housing, is met ruim 34.200 huur- en koopwoningen één van de grootste aanbieders in Nederland. Het nieuwe kantoor in WTC The Hague meet ca. 400 m2, bevindt zich op de 13e verdieping in de C-toren en is de zesde vestiging in Nederland van de specialist in vastgoedmanagement. Het kantoor zal op 15 juli aanstaande geopend worden.

ARAG

De tweede nieuwe huurder is juridisch hulpverlener ARAG, onderdeel van de ARAG Groep. Dit van oorsprong Duitse familiebedrijf heeft inmiddels vestigingen in 17 landen wereldwijd. ARAG zal met haar juristen, advocaten en mediators per 1 juli intrek nemen in een gloednieuwe kantoorruimte van 800 m2 op de 7e verdieping van de C-toren van WTC The Hague.

Over World Trade Center The Hague

World Trade Center The Hague is de centrale ontmoetingsplek voor zowel het regionale als het internationale bedrijfsleven in de regio Haaglanden. Naast de kantoor- en congresfaciliteiten, voorziet WTC The Hague in zaken als een viersterrenhotel, appartementen, restaurants, supermarkt, kinderopvang, gym met wellness, een schoonheidssalon en een Art Gallery. In het gebouw zijn diverse toonaangevende instanties op het gebied van internationale handelsbevordering gevestigd. Dit alles, samen met de goede ligging op loopafstand van station Den Haag Laan van NOI, Centraal Station en de Randstadrail maken van WTC The Hague een optimale vestigingslocatie. Kortom: ‘work - meet - leisure - connect, all under one roof’.

Het laatste nieuws

A taste of Tanzania

A taste of Tanzania

Donderdag 30 januari opent de WTC The Hague Art Ga

CHRIS Beauty Bar breidt uit!

CHRIS Beauty Bar breidt uit!

De toonaangevende beautysalon in Bezuidenhout vier

Earth Hour & PrintLess contest

Earth Hour & PrintLess contest

Op 30 maart, tijdens Earth Hour, start de Green Bu