Nieuws

Maatregelen WTC The Hague betreffende coronavirus

Opnieuw is zondagmiddag tijdens een persconferentie van de overheid aangekondigd dat de Corona maatregelen in het hele land wederom zijn aangepast en aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor de faciliteiten in ons gebouw.

Door de maatregelen van de overheid zullen de volgende faciliteiten in WTC The Hague tot 6 april gesloten zijn:

·      Coffee Company

·      Mondano

·      Bedrijfsrestaurant The Kitchen;

·      Restaurant Verne (NH Hotel)

·      Shoku

·      Sportschool Njoy

·      Chris Beauty Bar

WTC The Hague blijft open en toegankelijk en services zoals de schoonmaak, receptie, beveiliging en de servicedesk blijven operationeel.

Overige maatregelen

Al geruime tijd worden sanitaire voorzieningen, de balie en liftknoppen extra vaak en extra grondig schoongemaakt. Ook hanteren wij inmiddels het beleid dat eenieder 1,5 meter afstand van elkaar bewaart en zijn bijeenkomsten van meer dan 100 personen afgelast. WTC The Hague blijft toegankelijk voor al haar huurders en diens bezoek. Wij verzoeken alle andere externe bezoekers het gebouw niet te betreden indien dit niet nodig is.  

Maatregelen die u zelf kunt nemen

Wij willen alle bezoekers van WTC The Hague dringend verzoeken hun verantwoordelijkheid te nemen in het opvolgen van de maatregelen van het RIVM en met hun eigen medewerkers afspraken te maken over thuiswerken. Werk indien mogelijk vanuit huis, blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Blijf ook thuis wanneer u in een van de risicogebieden bent geweest (op dit moment: Italië, Oostenrijk, Noordrijn Westfalen (Duitsland), Madrid (Spanje), China (inclusief Hong Kong), Zuid-Korea en Iran. Mijd daarnaast zoveel mogelijk sociaal contact en schud geen handen meer.

Het WTC-team laat zich dagelijks adviseren over het verloop van het virus en de maatregelen die wij kunnen nemen.

Wij gaan ervanuit u hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,


Eveline Steenbergen- Kolk

Managing Director WTC

Het laatste nieuws

A taste of Tanzania

A taste of Tanzania

Donderdag 30 januari opent de WTC The Hague Art Gallery de fototentoonstelling ‘A Taste of Tanzania’.

Earth Hour & PrintLess contest

Earth Hour & PrintLess contest

Op 30 maart, tijdens Earth Hour, start de Green Business Club met de GBC PrintLess Contest: Tone it down! Bedrijven en regio's gaan twee maanden lang met e

Bouwinvest en ENGIE tekenen voor duurzame toekomst WTC The Hague

Bouwinvest en ENGIE tekenen voor duurzame toekomst WTC The Hague

Het Bouwinvest Office Fund en technisch dienstverlener ENGIE hebben onlangs de handtekeningen gezet onder het Energie Prestatie Contract voor het WTC The H