Nieuws

Earth Hour & PrintLess contest

Op 30 maart, tijdens Earth Hour, start de Green Business Club met de GBC PrintLess Contest: Tone it down! waarin bedrijven en regio's twee maanden lang met elkaar de competitie aan gaan om zo min mogelijk te printen. Ook WTC Den Haag doet mee! Op 30 maart zullen tussen 20.30 en 21.30 zoveel mogelijk lichten worden uitgezet. 

Green Business Club verbindt bedrijven, de overheid en onderwijsinstellingen om samen te werken aan lokale verduurzaming door middel van concrete projecten. Een van deze projecten is de PrintLess Contest.

Afgelopen jaar deden diverse bedrijven, overheidsinstanties en onderwijsinstellingen al mee aan de competitie. In totaal werden er in twee maanden tijd maar liefst 522.941 blaadjes printpapier bespaard! Vanwege dit grote succes zal dit jaar de competitie nationaal georganiseerd worden.

Het laatste nieuws

Maatregelen WTC The Hague betreffende coronavirus

Maatregelen WTC The Hague betreffende coronavirus

Opnieuw is zondagmiddag tijdens een persconferentie van de overheid aangekondigd dat de Corona maatregelen in het hele land wederom zijn aangepast en aange

A taste of Tanzania

A taste of Tanzania

Donderdag 30 januari opent de WTC The Hague Art Gallery de fototentoonstelling ‘A Taste of Tanzania’.

Bouwinvest en ENGIE tekenen voor duurzame toekomst WTC The Hague

Bouwinvest en ENGIE tekenen voor duurzame toekomst WTC The Hague

Het Bouwinvest Office Fund en technisch dienstverlener ENGIE hebben onlangs de handtekeningen gezet onder het Energie Prestatie Contract voor het WTC The H