Faciliteiten & services

Bij WTC Den Haag vind je meer dan alleen fijne werkplekken. Je kunt bij ons ook terecht voor diverse horeca, health en welness, een kunstgalerie en parkeerplekken.

Onze uitgebreide faciliteiten en services zijn er speciaal voor jou

WTC Den Haag is meer dan alleen moderne kantoren. Want of je nu bij ons huurt of te gast bent, je bent altijd van harte welkom om gebruik te maken van onze uitgebreide faciliteiten. En exclusief voor onze huurders doen we er met onze luxe services nog eens een schepje bovenop. We zetten graag een stapje extra voor je.

Onze faciliteiten voor iedereen toegankelijk

 • Lobby
 • Art Gallery
 • Parkeren
 • Vergaderruimtes
 • NH Hotel Den Haag
 • Health & Wellness
 • Kinderdagverblijf
 • NH Conference Center
Faciliteiten in WTC Den Haag: Lobby, de internationale huiskamer van WTC Den Haag
Lobby

In Lobby, het kloppend hart van WTC Den Haag, is iedereen van harte welkom; Van onze huurders tot gasten van over de hele wereld. En de internationale sfeer is hier zowel te voelen als te proeven. Bestel wat van de Italiaanse of mediterrane kaart, kies wat heerlijke sushi uit en neem deze mee naar je kantoor of naar huis. Ook een optie? Drink samen met je medewerkers of klanten een paar chique cocktails, ga voor fijn een glas wijn of bestel een ijskoud biertje. Natuurlijk serveren we voor ieder die wil super lekker fingerfood, van bitterballen tot loempia’s. Kortom: Niet alleen WTC zelf, maar ook onze horecagelegenheden zijn werelds.

Afbeelding
Art Gallery

Met de WTC Den Haag Art Gallery heeft Den Haag een platform voor hedendaagse kunst en modern design uit binnen- en buitenland gecreëerd. Je kunt je bij ons heerlijk laten inspireren door de regelmatig wisselende tentoonstellingen. En zie je iets wat je mooi vindt? Alle kunst in de Art Gallery is te koop. Als je huurder bent bij WTC Den Haag, is het trouwens ook mogelijk om kunst te lenen.

De gallery is elke dag open en vrij toegankelijk.

Parkeergarage
Parkeren

In de parkeergarage onder het WTC Den Haag kunnen jij, je medewerkers en je bezoekers makkelijk parkeren. Het adres van onze parkeergarage is Prinses Marijkestraat 57, Den Haag en de leveranciersingang is te vinden aan de Carolina van Nassaustraat.

- Hoogte bezoekersingang: 2,10 m.
- Hoogte leveranciersingang: 3,00 m.
De parkeergarage wordt beheerd door Interparking Nederland. Wil je graag wat meer informatie over parkeerabonnementen? Neem dan contact op via e-mail abo@interparking.nl of telefoon 010-2170980.

Vergaderruimtes
Vergaderruimtes

In het Business Center kun je een vergaderzaal kiezen die het beste bij jouw meeting past. We bieden namelijk verschillende maten aan. De moderne zalen in ons Business Center gaan tot maximaal 20 personen en zijn voorzien van de beste audiovisuele middelen. En wanneer je een groot event organiseert, is het Conference Center juist erg geschikt. Hier huur je namelijk zalen met een capaciteit tot wel 500 personen. Fijn voor huurders van WTC Den Haag: Die krijgen 20% korting op de zaalhuur.

Bekijk onze vergaderruimtes
NH Den Haag
NH Hotel Den Haag

Het NH Hotel Den Haag is een 4-sterrenhotel dat maar liefst 204 kamers heeft. En het zit het in hetzelfde pand als WTC Den Haag. Ideaal wanneer je internationale gasten uitnodigt of wanneer een event hebt in het congrescentrum. Iedereen kan lekker dichtbij blijven slapen. Alle kamers zijn strak en modern ingericht en de meesten hebben een schitterend uitzicht over de stad.

Health & Wellness
Health & Wellness

Ben je na je werk vaak toe aan even wat beweging of juist een uurtje ontspanning? Dan zit je goed bij WTC Den Haag. In sportschool NJOY Fitness kun je fitnessen en groepslessen volgen, maar ook kun je genieten van de Spa Experience, de beauty bar en The Cryo. Heerlijk toch? Maak voor, tijdens of na werktijd gebruik van deze faciliteiten, laad volledig op en je kunt weer door. Speciaal voor bedrijven biedt NJOY Fitness abonnementen aan voor medewerkers. Super handig!

Lees meer over onze Health & Wellness faciliteiten
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf

CompaNanny is een rustige en veilige omgeving voor kinderen tot 4 jaar in het Beatrixkwartier. Ervaren ‘nannies’ ondersteunen je kind met liefde en ze zijn stuk voor stuk betrokken bij de ontwikkeling van jouw kleine. Ook fijn: CompaNanny is niet alleen tijdens reguliere kantoortijden open, ook daarbuiten kun je je kinderen hier met een gerust hart achter laten. Alle kinderen krijgen ’s middags een warme maaltijd met lokale producten, er wordt dus op alle fronten goed voor ze gezorgd.

conference-center-gallery-2
NH Conference Center

Het Conference Center in het NH Hotel is een modern en luxe congrescentrum voor congressen, vergaderingen, grote bijeenkomsten en evenementen. Het heeft een maximale zaalcapaciteit van 500 personen.

Neem voor meer informatie over zaalreservering contact op met NH Den Haag:
T +31 (0)85 902 2340
E nhmeetingsales.denhaag@nh-hotels.com

NH Conference Center

Onze horeca voor iedereen toegankelijk

 • Bar Brasserie Mondano
 • Mondano Kitchen
 • Shoku
 • CoffeeCompany
 • AH To Go
 • Verne
Afbeelding
Bar Brasserie Mondano

Bij Brasserie Mondano geniet u van een lunch of zakendiner met een Italiaanse twist. Gastvrije medewerkers serveren klassieke en toegankelijke gerechten van hoogstaande kwaliteit. In de bar bieden wij ’s ochtends verse koffie en in de avonduren heerlijke cocktails en fingerfood.

Openingstijden
Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Afbeelding
Mondano Kitchen

Voor een heerlijke lunch, met wereldse smaken en bereid met lokale ingrediënten, bent u welkom in zelfbedieningsrestaurant Mondano Kitchen. Mondano Kitchen is dé ontmoetingsplek in het WTC; de perfecte plek om even te ontspannen. Kies en mix hier uw ideale lunch uit het dagelijks wisselende én verse aanbod.

Openingstijden
Maandag: 11:30 - 14:00
Dinsdag: 11:30 - 14:00
Woensdag: 11:30 - 14:00
Donderdag: 11:30 - 14:00
Vrijdag: 11:30 - 14:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Afbeelding
Shoku

Shoku Noodle Bar voor dagverse sushi, Surinaamse broodjes, Chinese noodles, soepen en snacks. Al jaren een begrip in het Beatrixkwartier.

Openingstijden
Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Afbeelding
CoffeeCompany

De Coffeecompany beschikt over unieke koffie naar eigen recept, frisse smoothies en verse belegde broodjes in een relaxte omgeving. Koffiezetten is bij de Coffeecompany weer een ambacht.

Openingstijden
Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Afbeelding
AH To Go

In de trein, op de fiets, of in de auto. Hoe hectisch je dag ook is, goed eten en drinken is belangrijk. Juist onderweg! En met goed eten bedoelen we lekker en gezond. Good food to go noemen we dat.

Openingstijden
Maandag: 07:30 - 19:00
Dinsdag: 07:30 - 19:00
Woensdag: 07:30 - 19:00
Donderdag: 07:30 - 19:00
Vrijdag: 07:30 - 19:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Afbeelding
Verne

Bar restaurant Verne is geïnspireerd op de ‘reis om de wereld in 80 dagen’ van Jules Verne. Iedere twee maanden selecteert de chef nieuwe internationale gerechten, waaronder een signature dish, steeds uit 80 verschillende landen. Verne serveert ontbijt, lunch en diner. En wil je juist borrelen? Ook dan kan hier.

Openingstijden
Maandag tot vrijdag 7:00 - 22.00
Zaterdag, zondag en feestdagen 8:00 - 22.00